Ahad, 28 Jun 2009

MagMyPic


Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


1 ulasan:

Awanama berkata...

Thank you very much - magmypic is really nice site. Another site like this is Picjoke.com - funny pictures - they make a new effect every day!

MerLIN dalam genggaman KU!

MerLIN dalam genggaman KU!
alhamdulillah.. bukan aku yg dapat ikan ani,p mentuaku.. dgn tangkapan seberat 4.29kg menggugat kudrat tangan utk menaikan ikan ani.. syukur rezki dari Allah Taala

Ungah - Powered by Azlan

Ungah - Powered by Azlan
ungah! objektif pertama kumpulan kami apabila trun beraksi,ikan2 lain objektif seterusnya.. spot ani di bagi khas namanya powered by azlan cos bro azlan tah yg memimpin kdiaku kelubuk ani,ternyata lubuk ani sampai sekarang masih berpotensi.. tq bro azlan.. kata hati atu jua! hehehehe

GT-Bemasa

GT-Bemasa
ikan GT seberat 2.4 kg dan 1.6kg telah berjaya ditumpaskan oleh 1 of our team member iaitu bapa mertua ku,dengan menggunakan rod PE2 sigma titanium dihiasi lagi dengan kekuatan spool viking V.3000 9 spool baru jon.. asakn ikan GT ani memang mencabar ketahanan tangan semasa berlawan dgn ikan GT ani,wlwpun hanya dgn berat yang sederhana tetapi boleh menggugat tangan.. menggunakan umpan ikan rumahan hidup Gt tersebut boleh diperdayakan dan telah berjaya ditawan.. tunggu next news untuk esok,esuk bapa mertuaku turun VS bapa ku hehehehe...

Jack Keramut

Jack Keramut
Trun seawal pagi pada pukul 8 pagi menunggu bro azlan dr team selunsong anglerz,akhirnya trip yg dijanjikan sehari sebelum memancing akhirnya terlaksana,spot permulaan ialah danau menjerit disimen ujung,cuma sembilang sahaja yg berjaya ditumpaskan,akhirnya bro azlan memberi pendapat agar kami berpindah ke spot lain iaitu dikeramut,tunggu punya tunggu akhir nya ungah tak kunjung tiba akhirnya tiba juga iaitu tatkala kdiaku kan balik.. tau2 jam 2.17 ptg akhirnya tumpas jua ungah ditangan hamba,ungah ani sebenarnya makan umpaan terus membawa ke raba tayar,bawanya nyangkut.. ku tahan dulu,kali atas nasihat bro azlan ikut kata hati.. so ku tarik saja pintal berabis akhirnya keluar jua ungah atu dr tempat persembunyiannya.. alhamdulillah..

GIANT TREVALLY

GIANT TREVALLY
1.6KG & 2.4KG

Mendara Sepakon

Mendara Sepakon
Rezki yg nda disangka2 ku blureh.. tampat ku melabuh kail ani banarnya kawasan nda beaing bah ni,gnya pasal ujan labat saja seminggu2 atu.. so air naik pasang banjir diulu.. labuh punya labuh.. mula2 blureh ku baung tp ku lapaskan semula.. labuh lg nahh.. naik tia udg ah.. alhamdulillah barat cuma 150 gram ja

Haruan Tasik

Haruan Tasik
5KG--Ikan yg tak disangka2 akan ku perolehi.. namanya mcm nama ikan air tawar tapi bermastautin dilaut.. daya juang ikan ani buleh tahan,dalam 10 minit aku berjaya menumpaskan ikan ini.. hanya dgn menggunakan tangsi penarik 20LB dgn bertawakkal kepada ALLAH Taala akhirnya berjaya jua dinaikkan.. alhamdulillah,rezki dari tuhan..

Baby GT

Baby GT
dr pukul 3 melabuh kail.. akhirnya tumpas jua ikan yg sdari awal disabut2.. masin jua banar mulut ku atu.. hehehe

MIXPick

stress ombak basar..mancing pun nda guna batu balik semula kedarat.. haha

Fishing Spot

Fishing Spot
Old Log @MAngrove Jack Homey

Reels

Reels
SHIMANO ALIVIO 6000

PENN CAPTIVA 8000

satak kingkong@ pulau kitang

satak kingkong@ pulau kitang
uleh memukat sekitar pulau kitang